Bröstförstoring

information om bröstförstoring i Sverige.

Idag finns det många unga som gamla tjejer och kvinnor som vill göra en bröstförstoring. Det är vanligare än någonsin att kvinnor gör en förstoring av brösten och det är inte ett tabubelagt ämne längre.

bröstförstoring

Vi hjälper dig hitta rätt klinik för bröstförstoring

Vi har en ambition att vara en oberoende webbplats för att du skall hitta en seriös klinik där du kan utföra din förstoring av brösten. Vi kommer lista de kliniker som gör säkra och seriösa bröstförstoringar. Du skall via denna webbplats hitta en seriös bröstklinik där du får god service och upplever att du får valuta för dina pengar och det görs ett säkert ingrepp. som du verkligen blir nöjd med.

Bröstförstoring – Varför?

Det finns många skäl till varför man gör en bröstförstoring. Alla har sin anledning, men de vanligaste orsakerna är att man tycker att brösten är för små. Brösten har inte den form man önskar. De är inte i den form de var tex innan man fått barn, eller att man gått ner i vikt fort och brösten inte hunnit med. Andra anledningar till en förstoring är att en del kvinnor har en låg självkänsla och därför vill förstora brösten.

Bröstförstoring – När bör man göra den?

Vi tycker absolut att man bör vara myndig när man gör ett ingrepp vad gäller bröstförstoring. Det är ett stort steg att ta när man väl valt att förstora brösten, men vi tycker att man bör vara myndig, samt verkligen tänkt igenom sitt beslut. man bör även vara helt frisk när man utför förstoringen och inte vara sjuk i bröstcancer. Man bör inte heller vara gravid eller amma, samt inte ha någon infektion i kroppen. Är du frisk och inte har någon annan komplikation, så är det enligt oss helt fritt fram att göra en bröstförstoring. Många som antingen tycker att de har för små bröst eller de som har sk “tomma” bröst efter en graviditet och amning är de som oftast gör en bröstförstoring.

Bröstförstoring – med implantat.

Skall du utföra din bröstförstoring med implantat så är det några saker man kan tänka på. Först skall man fundera ut vilken sorts bröst implantat man skall välja. Idag finns det tre olika sorter: Implantat med koksalt. Implantat med silikongel. Expanderbara implantat med kombination av koksaltlösning och silikongel. Alla dessa olika implantat har ett ytskikt av silikongummi och är antingen strukturerad eller slät. Det finns idag hundratals olika sorters implantat och ett stort antal olika leverantörer av dessa. Var noggrann när du väljer ett implantat så att du får rätt storlek på dina bröst.

Bröstförstoring – Vilken storlek väljer man?

bröstimplantat storlekar

Vi rekommenderar att man väljer en storlek på de “nya” brösten som matchar den övriga figuren. Är man liten och smal väljer man en storlek och är man större och kraftiga så tar man en större storlek. Det är bäst att brösten matchar figuren och den kropp man har. Många unga tjejer väljer dock att ta en storlek större än vad som kanske skulle vara brukligt och får då en större byst, som verkligen syns och märks. Det är ju kanske målet för många tjejer och kvinnor, men vi rekommenderar som sagt att man väljer en bröststorlek som passar din figur.

Bröstförstoring – Vilken klinik väljer man?

Det viktiga när du skall välja en klinik för din förstoring av din byst är att den kirurgen som skall utföra ingreppet arbetar frekvent med bröstförstoringar och att kliniken samt kirurgen har ett gott rykte vad gäller tidigare förstoringar. Vi kommer att lista ett antal bra och säkra kliniker här inne på denna webbplats inom en snar framtid och återkom gärna för den informationen. Var noggrann när du väljer klinik och kirurg så att du får en säker förstoring av dina bröst.

Bröstförstoring – Att tänka på.

Noggrann när du väljer kirurg och klinik. Att acceptera din byst. Att vara förberedd mentalt innan ingreppet utförs. Vara beredd på att det kan bli komplikationer. Att du verkligen kommer att få en annan figur och förmodligen en annan självkänsla om du mått dåligt av någon anledning för din nuvarande byst. Att verkligen tänka igenom ditt beslut två gånger innan du tar steget och gör en bröstförstoring.

Bröstförstoring i Thailand

bröstförstoring i thailand

Väljer du bröstförstoring i Thailand?

Det blir allt vanligare att kvinnor och tjejer gör sin bröstförstoring utomlands numera. Ett av de resmål, som har blivit populärt vad gäller plastikkirurgi är Thailand. Det är ett bra alternativ när du tex skall förstora dina bröst.

Många av de läkarna som finns i Thailand och utför förstoring av brösten är utbildade i USA. De har en gedigen utbildning och utför i många fall riktigt bra operationer av dina bröst. Du kan välja mellan att förminska eller förstora brösten.

I denna artikel vill vi visa på några saker du kan tänka på när du skall genomgå en förstoring av bysten i Thailand. Hoppas du får några bra tips och råd på vägen.

Här följer tips som du kan tänka på när du skall göra en bröstförstoring i tex Thailand:

Kolla upp risker med operationen i Sverige först
1 Gå till en specialist här hemma först som kan berätta vilka risker som finns med just den typen av operation du vill göra. Låt den svenske kirurgen ge ett utlåtande på din kommande operation.

Ta reda på vad du kan om kliniken
2 Undvik att gå till det allra billigaste stället. Ta reda på så mycket du kan om kliniken. Har den bra rykte? Vilka garantier ger de? Får du återvända om du är missnöjd? Du finner ofta bra recensioner här på nätet om de olika klinikerna samt hur pass bra de är på att utföra den operation du skall genomgå. Välj en välrenommerad klinik även om den är dyrare.

Följer kirurgen och kliniken etiska regler?
3 Varje land har en lokalförening för estetiska plastikkirurger. Leta på nätet och se om kirurgen är medlem i en förening. Välj en klinik som är medlem i en etisk förening framför en klinik som inte är det.

Kolla med ditt försäkringsbolag
4 Kolla med ditt försäkringsbolag vilka regler det är som gäller. Titta om det är värt alla extraavgifter, resekostnader och försäkringar innan du bestämmer dig för en operation utomlands. Kolla noga upp de olika delarna i din försäkring och räkna ut om det lönar sig att operera brösten i Thailand.

Sola inte de nya ärren
5 Alldeles nya ärr ska man aldrig sola. Läkare rekommenderar att man inte ska vistas i solen förrän tidigast sex månader efter utfört ingrepp. Bada inte heller i havet, poolen eller i misstänkt smutsigt vatten om du är nyopererad. Vila ut ordentligt. Du kommer kunna bada och sola så mycket du vill när väl ärren är läkta.

Flygresan kan vara ett problem
7 Att flyga hem efter en bröstoperation är normalt sett inga bekymmer men efter bålkirurgi och bröstingrepp ska man helst vänta två veckor.

Detta var några av alla de tips och råd man kan följa när man genomgår eller har planer på att utföra en bröstförstoring i Thailand.

Väljer du en seriös klinik och får en bra kirurg finns det absolut fördelar med en bröstoperation i Thailand. Du får resan på köpet kan man säga, för operationen är såpass mycket billigare i Thailand än här hemma i Sverige.