5

Svensk tjej med stora tuttar

stora tuttar

Stora tuttar eller älskar du mindre bröst?

Satt i en facebookgrupp för porriga svenska tjejer och killar, men facebooks regler tillåter ju inte tuttbilder eller nakenbilder så fick tipset att skicka in min tuttbild här istället, så får jag bara skicka länken till detta inlägg på messenger till de som vill se mer av mig. Jag lägger mycket tid dagligen på sociala medier, nätverkandet är en del av mig och jag har byggt upp en personlighet på webben med min blogg, mina bilder och mitt youtubande. Så min fråga till er läsare på denna blogg blir såklart, tycker ni om mina stora, mumsiga tuttar? samt är det någon här som känner igen mig på bara en tuttbild ? . Följer ni min modeblogg kan det nog hända ni känner igen mig. På min privata blogg blir det inga tuttbilder men bilder på mig i väldigt utmanande outfits och även mini mini bikinis. Kul med en ren tuttblogg! bra jobbat! ska såklart tipsa mina vänner och se om någon mer vågar skicka in sina rattar för bedömning. Såvitt jag förstått det behöver man inte ha stora tuttar eller ens silikontuttar för att få visa upp dem här. Är jag singel? Jo det är jag, finns på snap, på fb och nu även på sexzone.se om någon är chattsugen.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *