Bröstlyft

Allt om olika Bröstlyft !

Vanligtvis kallas detta för ett bröstlyft, bystlyft eller också Mastopexi, Ingreppet går till genom att ta bort överflödig hud och spänna den omgivande vävnaden igenom att omforma och stödja upp de nya bröst konturerna.
Förbättra ditt utseende med ett bröstlyft .

Bröstlyft olika grader

I många fall när man gör ett bröstlyft krävs det också att som bilden visar förflytta upp bröstvårtan och vårtgården högre upp på bröstet, man spänner huden på bröstet och ger den helt enkelt en fastare , ungdomligare form.

bröstlyft

En kvinnas bröst förändras ofta över tid, förlorar sin ungdomliga form och fasthet.
Dessa förändringar och förlust av hudens elasticitet kan bero på:

* Graviditet
* Amning
* Vikt upp och nedgång
* Åldrande
* Ärftlighet

Ibland blir vårtgården förstorad med tiden, och ett bröstlyft kommer att minska detta. Bröstlyft kan föryngra dina bröst med tiotals år, och ge dem och vårtgården ett helt nytt fräsch , ungdomligt utseende.

Vad bröstlyft inte kan göra

Bröstlyft förändrar alltså inte storleken på dina bröst utan lyfter upp och helt enkelt bara piffar till formen på dem. Om du vill att dina bröst ska se fylligare/större ut, kan ett bröstlyft + implantat vara den rätta lösningen för dig. Om du vill ha mindre bröst, överväg att kombinera bröstlyft och förminsknings kirurgi.

Är bröstlyft rätt för mig?

Bröstlyft är någon du ska göra för din egen skull och inte PGA någon annans önskningar. Alla vill såkalrt behålla deras ungdomliga utseende på ett av kvinnans mest viktiga delar. Men det är absolut endast upp till dig själv, du ska heller inte överväga bröstlyft för att följa media eller några skönhetsideal.

Ett bröstlyft är ett bra alternativ för dig om:

* Om du är fyfiskt frisk i kroppen och behåller en jämt stadig vikt

* Om du inte är en rökare

* Om du har realistiska förväntningar

* Om du är besvärad över att du har hängiga bröst, och vill ge dem ett mer ungdomligt utseende.

* Om Dina bröst har en flackare, långsträckt form eller är hängande

* Om dina bröstvårtår vid upplyft hamnar under vecket.

* Om dina bröstvårtor och vårtgårdar pekar nedåt

* Om Du har sträckt hud och förstorade vårtgårdar

* Om Ett bröst är lägre än den andra .

Vart går man om man vill göra ett bröstlyft?

De flesta plastik kirurger utför bröstlyft som ett av de vanligaste ingreppen/skönhetskirurgin som kvinnor idag vill ha.
Du bör jämföra priserna , garantierna + vad som verkligen ingår , när det idag finns massor avkliniker att välja mellan i alla stora kommuner. Priset kan skilja sig enormt från klinik till klinik. I vissa fall som tex när man mår psykiskt dåligt av olika stora bröst, kan staten gå in och betala delar avksotnaden eller hela kostnaden för ett bröstlyft.