2

Silikonbröst och tatueringar

silikon

Nu ska vi se vad ni killar på bloggen tycker om min tuttbild. Jag tycker själv att kombinationen av silikontuttar och tatueringar är det sexigaste som finns. känner mig supersexig och får uppmärksamhet när jag rör mig bland folk. Coronatider gör att man inte är ute bland folk särskilt mycket, så ja jag söker efter lite uppmärksamhet här på bloggen istället

2 kommentarer

  1. Heej! 🙂 <3 😛 vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

  2. Håller med dig om att det är en snygg och sexig kombo! Speciellt med ett par snygga Tuttar samt bra gjorda och snygga tatueringar på en sexig kropp. Som din bild är ett perfekt exempel på! Riktigt snygg bild på en sexig brud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *