1

Snygga silikontuttar på unga tjejer

ung tjej med silikontuttar

Snygga tjejer med snygga tuttar

Nu var det ett tag sedan någon faktiskt skickade in tuttbilder till oss för publicering. Så vi gör en liten blogguppdatering själv eftersom våra tuttälskande läsare inte har fått något att dregla över på lång tid. Extremt, nästan overkligt snygga tjejer med silikontuttar på alla bilder såklart! Vi säger inte att naturliga tuttar inte kan vara lika snyggt, men herregud kolla på dessa sexiga brudar… de bara måste älska sina tuttar och att ta foton på sina tuttar när de ser ut som supermodeller mest hela bunten. Finns det någon läsare på denna blogg som kan påstå att någon av dessa snygga tjejer på bilderna har fula tuttar? vem av dem i så fall? man vet ju att smaken är som baken och att vissa föredrar endast naturligt, vilket jag självfallet inte helt förstår.

Män älskar tuttar….

Det bara är så att vi män älskar tuttar, varför vet egentligen ingen men de bara är härliga. De är kvinnliga, sexiga, mjuka och avger någon form av trygghet. kanske har det att göra med att man en gång som liten har ammats och varit väldigt beroende av tuttar för sin överlevnad? Det kanske är så att det är en överlevnadsinstinkt inbyggd hos oss män, som sitter kvar hela livet, man dras till bröst mer eller mindre hela livet. Visst man behöver inte vara en tuttälskare, men sällan att det finns män som inte alls gillar ett par fina bröst? ett par snygga tuttar man dessutom får ta på, eller bara vila ögonen på ger harmoni. Hoppas ni uppskattar dessa silikonbrudar som visar upp pattarna.

En kommentar

  1. Heej! 🙂 <3 😛 vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *