0

Silikonbrud vill träffa gentleman

sexig

Hej alla! Tänker mig att en tuttblogg där man får skicka in sina egna tuttbilder måste ju bara vara en välbesökt blogg av herrar ? Hörde någon säga att denna blogg har över 10.000 läsare per dag, och har ni så många läsare måste ju chansen vara stor att min drömprins läser detta inlägg? Jag ska fatta mig kort, jag söker efter en kille som uppskattar mig för mitt utseende och för min personlighet. en kille som till en början vill chatta bort hela nätter med mig? Finns du? Jag finns! Skriv till mig i kommentarer eller sök upp mig på WWW.SEXZONE.SE som är ett gratis chattcummonity, jag har fler bilder på mig själv där. Nu vet jag att detta inte är en knullkontakt , men skadar väl inte qtt prova. Vill också förtydliga att det inte bara är en grej för en natt jag söker, utan tänker mig lite mer långsiktigt. Man kan ju aldrig veta hur länge det kommer hålla när man träffar någon, men går man in för att det ska bli något seriöst eller inget alls, är det iaf enklare att snabbt sortera bort dem som endast verkar vara ute efter att få mig i säng en gång, inget fel i att hoppa i säng, men tala då om det, så jag slipper släppa in dig på djupet och berätta om mig och mitt förflutna, har fått nog av att slösa tid på personer som inte vågat vara ärliga med sina avsikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *