0

Mina tuttar jag älskar

irl8ljl7l6071

Nöjd med mina tuttar

Klart man surfar in på denna tuttbild och ser fullt med tjejer som har snygga tuttar, men utan att vara för självkär kan jag faktiskt påstå att det finns få tjejer här inne som skickat in bild på sina tuttar som skulle vara snyggare eller mer runda än mina? Enligt mig är mina bröst så nära perfektion bröst kan bli. När jag skaffade mig silikontuttar hade jag höga förväntningar såklart, efter att ha haft a-kupa sen innan, men jag hade ingen aning om hur stor förvandling som kunde ske, och vilken boost ett par snygga tuttar kan ge självförtroendet. Nu är mina tuttar helt orörda av män så länge, men jag längtar till dagen jag får trycka upp dem i ansiktet på en man, eller känna ett par grova händer omsluta sig om mina tuttar. Nog med egosnack om mina bröst! Vem är jag? En vanlig tjej som älskar att chatta på chatroulette samt Sexzone, där ni kan nå mig vid intresse. På chatrouletten visar jag brösten för speciellt utvalda i cam, på sexzone har jag bara lite bilder, men skickar privata lite mer vågade bilder till dem jag tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *