1

Snygging med silikonpattar

snygging

silikontuttar och tatueringar

Jag har gjort stora ändringar på min kropp genom åren, mycket mer hår, opererat bröst två gånger och har 4 större tatueringar. varje gång jag gör något ingrepp på min kropp stannar jag upp och tänker till ordentligt. hittils har alla ingrepp helklart varit uppgraderingar, men jag tror det gäller att stoppa i tid. Jag är en av tjejerna som cirkulerar på stureplan, och känner den inre kretsen. Jag har så många vänner det spårat ur för. Läppar stora som ballonger och tuttar som fotbollar och det tar aldrig stopp utan nya ingrepp planeras. Det är viktigt att sätta upp mål med din kropp och se till att dessa inte överskrids. Jag förstår detta helt hur enkelt det kan spåra. Jag tyckte mina bröst var helt enorma i början…. nu tycker jag bara de är normala och inte alls stora, ser inte att det är stora tuttar jag har längre helt enkelt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *