3

Flickvän med silikontuttar

flickvän
En snygg, porrig blondin med både sexiga tatueringar och helt perfekta silikonbröst

Nu till frågan. Vill ni ha en flickvän på er egen flickvän? Jag vet så många exempel där det faktiskt varit ett problem i förhållanden att tjejen vill skaffa silikonbröst. Många killar förknippar sillisar med att vilja ha uppmärksamhet på krogen. Det är kanske inte så konstigt egentligen, har man stora silikonbröst medför det ofta mer urringade kläder och allmänt mer sexiga kläder och man vill visa brösten man precis investerat pengar i. Jag tror faktiskt det är främst singeltjejer som opererar brösten, inte bara för uppmärksamhet utan för att öka självförtroendet. Killar gillar snygga bröst, så är det punkt. oavsett om det är silikon eller inte, de flesta killar drömmer om att få ligga med en silikontjej, men hur många killar vill att deras egna flickvänner ska skaffa stora silikonbröst? är det verkligen så många? Hänger detta ihop med svartsjuka?

3 kommentarer

  1. Heej! 🙂 <3 😛 vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

  2. Personligen har jag inga beskymmer med en flickvän som skulle skaffa silikontuttar, eller redan har, jag är totalt tutt förälskad så är dom stora och ju mer jag får mysa med dom ju nöjdarer är jag(Dock inte fått chansen att känna på ett par sillisar). Det är inte blickar och uppmärksamhet som stör mig utan hur uppmärksamheten bemöts (har för dåligt självförtroende för att kunna se min ev flickvän flörta tillbaka eller rent av söka sig uppmärksamhet, vet inte hur andra ser på just den saken)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *