2

Silikontuttar som ser naturliga ut?

Tänkte bara mest höra om ni håller med om att mina tuttar ser väldigt naturliga ut? trots att jag fyllt dem med silikon. tröttnade på min lilla b-kupa och har idag en D-kupa och känner mig väldigt nöjd. har till och med haft sex med killar utan att de märkt att jag har silikontuttar. många killar som inte kan sånt tror på myten att silikontuttar är stenhårda och inte känns naturliga att ta på. jag kan lova att ytterst få killar kan känns att det är sillisar. såklart finns det små små ärr under tuttarna efter operationen.

admin

2 kommentarer

  1. Heej! ? <3 ? vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad ? <3 ? ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *