2

Fördelar när man har bröstimplantat

hJHIwez

Mina bröst för och nackdelar

I Januari i år skaffade jag mina bröstimplantat, så nu är man en blondin med snygga silikontuttar. Det finns lite saker att tänka på när man ska göra en bröstoperation och vill tipsa om det jag hade missat. Dock är fördelarna så många fler än nackdelarna så detta är inget jag ångrar eller någonsin kommer ångra. För det första snackade man om att ha ont i en månadstid efter tuttoperationen, men jag har varit extremt öm i ca 3 månader och nu öm fortfarande efter ett halvår men inte lika farligt. Sen sa ingen hur det är att ha silikontuttar på vintern, man fryser ju helt galet om dem, innan har man haft en blodcirkulation i hela brösten, men nu cirkulerar ju inte blodet i pattarna då det är av plast och därav fryser man lättare. Kan känna när det är riktigt kallt att det faktiskt är på väg att frysa till is. Men som sagt fördelarna som att kunna vara utan bh . slippas skämmas för ojämna tuttar, slippa vara orolig för häng och sen all uppmärksamhet man får för mina tuttar älskar jag det. Var inget större fel på mina tuttar innan heller! men det är skönt att ha ett par jag själv njuter av att se i spegeln varje dag. Nu är jag dessutom nybliven singel och ska bli roligt att gå på dejter med urringade klänningar och toppar. ska man nämna för en kille att man har silikontuttar redan innan första dejten? Hur gör ni? Vill du ut på en dejt med mig finns jag på badoo , sexzone.se och snap !

2 kommentarer

  1. Heej! 🙂 <3 😛 vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *