0

Blir kåt av mina egna tuttar

bild

Mitt sexappeal steg 300% med nya tuttarna

Sexappeal eller utstrålning, eller om man ska kalla det sug i blicken, hur sexig man känner sig själv och hur intresserad man är av att ligga syns ofta i ögonen tycker jag. För bara 6 månader sen var jag faktiskt inte alls intresserad av sex, sexleksaker eller sexiga underkläder. Bestämde mig för att göra silikontuttar och vips så blev jag som omvänd. Jag går på något konstigt sätt igång på mina egna bröst nu, jag älskar att ta på dem själv, älskar att se nakenbilder på mig själv och spana in mina egna tuttar! De är verkligen aldeles underbara och perfekta i mina ögon. Jag har faktiskt inte hunnit ha sex med någon än sen operationen, men jag har hört att silikontuttar måste invigas med ett spermasprut på, så det är väl dags nu när de är läkta och inte ömma längre : ) jag söker inget här på sidan, men rolig blogg måste jag säga där svenska tjejer visar tuttarna. Fanns en del bilder på stora tuttar som gav mig funderingar om jag borde förstora mina bröst lite? Vad tycker ni läsare? Är de tillräckligt stora eller in med 200gr mer i båda bröst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *