0

Tjej med attityd och pattar

C3EFB281-A7EC-46DD-8546-D7BFDC97B4C1

för mig är silikontuttar en självklarhet

Nu är det garanterat många silikontutte hatare som säger det ska vara äkta vara, och att plast bara ser onaturligt ut. Visst kan det vara så, har du perfekta bröst som du mår bra av, finns det ju ingen direkt anledning att lägga sig under kniven och skaffa nya. Men är du missnöjd med dina bröst för att de är små eller missformade finns det ju en enkel lösning för detta. Jag såg inte ut som jag göra på bilden innan jag skaffade mina guldklimpar. mina silikontuttar har hjälpt mig i karriären och gett mig framgång, jag är en välbetald bloggerska idag och blir nedbombad med arbetsförslag bara för hur jag ser ut. Sen ska jag väl nämna att mitt självförtroende är på topp med mina nya bröst och jag mår bara jävligt bra. Så en tanke till er som läser och mår dåligt av fula bröst, tänk inte! gör ingreppet! det är en väldigt låg summa och smärta jämfört med belöningen man får ut av det hela. tummen upp för bröstoperationer och våra duktiga plastikkirkurger vi har i sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *