1

Mina tuttar före och efter implantat

sex

Är mina tuttar hiss eller diss?

Hej! Tack för en trevlig tuttblogg till att börja med, finns få! jag ser att det fiskas efter bekräftelse av många tjejer här på bloggen. Är minabröst snygga eller inte osv? Silikonbröst har mycket älskare, alltså både tjejer och killar som älskar dem. Utseende på brösten, hur brösten känns och helt enkelt är. Men det finns också en stor skara människor som på något sätt vill se ner på en bara för man opererat brösten. Jag vill gärna visa upp denna före och efterbild på mina tuttar för er, så ni förstår hur mycket och stor skillnad en bröstoperation kan göra för mig och andra tjejer, Fattar ni att de där små brösten var mina en gång i tiden! Nu har jag fasta , gosiga bröst!

En kommentar

  1. tycker att de var fina både före och efter, men vart läckra efter *L*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *