2

Tjejer med snygga tuttar

Snygga tuttar blir man alltid glad av

Tänkte det är söndag och dags att updatera bloggen lite med nya tuttbilder. Dessa tre tjejer har alla olika typer av silikontuttar. Som ni vet handlar denna bloggen just om tjejer med silikontuttar. Tänkte höra med er, vilka av dessa tuttar ni mest attraheras av ? samtliga är riktigt riktigt snygga. Har du någonsin haft sex med en tjej som har silikontuttar? tyckte du att det var fysiskt annorlunda? Jag måste erkänna att jag själv dejtade en tjej med silikontuttar i normalstorlek och jag varken kände eller såg nån skillnad, klämde och sög på dem några ggr innan jag upptäckte ärren under brösten. De såg naturliga ut, men när jag fattade jag höll på att bli ihop med en silikontjej gjorde tanken mig upphetsad och uppskattade hennes bröst otroligt mycket under alla tre år vi var tillsammans. Naturliga tuttar kan vara lika snyggt och härligt att klämma på. Vissa har bara turen att få välformade runda naturliga bröst. Medans andra måste fundera på bröstoperation redan i tidig ålder.

2 kommentarer

  1. Jag gillar bild 1 den mörka med dom stora silikonbrösten, sedan nr 2
    Har aldrig känt på ett par silikonbröst, har en dröm att en dag få göra detta. Söker på olika dejtingsidor, men röner ingen framgång tyvärr. Vet du var man finner dessa??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *