3

Snygga tuttar eller?

snygga tuttar

Tycker du jag har snygga tuttar?

Första gången jag visar upp mina tuttar på nätet, dessutom på en mer eller mindre porrblogg som denna. Men känner två andra tjejer som visat upp sina tuttar här på bloggen, och båda säger de gav dem en rejälv egoboost så varför inte? Jag är ett träningsfreak, har tränat mig ner från 75 kilo till 55 kilo i vikt på ca 3 år. Problemet för mig var att brösten blev mindre för varje år och i slutet var jag bara en planka. Kände mig inte som en kvinna längre så visst, jag bokade tid för plastitkirurgi och köpte då mina plast-tuttar 2020 november. För mig var det en helt livsändrande erfarenhet. Jag är verkligen nöjd och har klarat mig undan alla tänkbara komplikationer som vissa verkar få. De bara ligger där de ska och ser snygga ut. Så en boost till er som går i funderingar om att skaffa ett par snygga tuttar – Do it! och gör det hos en seriös klinik bara i Sverige inte utlandet.

3 kommentarer

  1. Heej! 🙂 <3 😛 vi söker snygga 18 åriga tjejer med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *