2

Älskar mina stora tuttar

stora tuttar

Jag ångrar mig inte efter bröstförstoring

Jag gick för länge och drog ut på att ta steget till att våga förstora brösten, det är absolut det bästa jag gjort i hela mitt liv. Det har fått mig att älska kläder, det har ökat mitt självförtroende och det har enligt andra gjort mig till en sexbomb. Jag känner mig som en sexbomb! jag hade aldrig vågat visa upp mig på en tuttblogg innan implantaten. Nu har jag inga problem med det, blir faktiskt småkåt av att visa upp mig. Nu är ju detta en svensk tuttblogg men tänkte inte att någon skulle klaga om jag visa fittan lite också! Snälla kommentarer kanske leder till att jag skickar in lite bilder på min tajta rumpa med. Till er som går i funderingar om silikonbröst! just do it! vänta inte! Det finns dessutom via räntefri avbetalning. Jag betalar 700kr mån för mina i 8 år .

2 kommentarer

  1. OTROOOOOLIGT sexiga bröst! Kan inte sluta titta…Hojta om du vill byta lite sexiga bilder 😉

  2. Japp dom tuttarna ska du absolut vara nöjd över 🙂 riktigt fina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *