3

Bild på mina tuttar i bilen

7JyyQBZ

Lyfter på tröjan och visar tuttarna för er

Detta är ju inte en informtionssida direkt om tuttar endast känns det som. Såg att man kunde skicka in bild på sina tuttar vilket jag såklart passar på att göra, hoppas ni godkänner fast jag vill visa lite mus med ; ) om inte får ni väl skära bort den biten : ) Härlig läsning på denna blogg och mycket fina bilder på tuttar. Stora tuttar, små tuttar, tuttar överallt vart man än klickar! Jag gjorde mina silikontuttar förra året och som ni säkert förstår ångrar jag ingenting! Är nöjd! och skulle inte ändra på någonting mer på dem, detta är tuttarna jag alltid velat ha, och nu har jag två kompisar som vill ha likadana i år. Tror inte man kan göra exakt likadana bröst på någon annan mäniska, men jag ska följa med till kliniken och visa mina när de ska göra ingreppet, så de förstår deras önskemål. Sedan jag skaffade silikonbröst är mina tjejkompisar jämt och klämmer och känner på mina tuttar, får inte ha dem i fred alls om vi går ut och tar några glas vin tex. Uppmärksamhet är livet! och jag bara njuter! inte en käft som lagt märke till mina små skruttiga bröst innan ingreppet! Nu klassas jag som blondin med stora tuttar, och njuter av den stämpeln! inte bara stora! utan snygga tuttar!

3 kommentarer

  1. Wow jag vill gärna klämma och känna på både dina bröst och mus du är så sexigt och snygg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *