0

Mina tuttar var väl ett bra köp?

mina tuttar

Mina tuttar köpta av en älskare

Trillade in på denna blogg full med tuttar! jag som bara älskar tuttar både stora och små fastnade direkt. Finns ju faktiskt vettig , vetenskaplig information om silikontuttar här på sidan. Finns även vanliga svenska tjejer som visar upp bilder på sina bröst före och efter en bröstoperation. Jag önskar verkligen jag hade hitta denna tuttsida innan jag opererade in implantat, för det är bra att bli medveten om ingreppet ordentligt och inte operera sig av ren impuls. Jag har aldrig planerat att förstora tuttarna, men så träffade jag en helt underbar älskare som på sin checklista hade att tuttknulla en tjej med silikon. Han var så besatt av att göra allt på sin lista så han betalade mig för att göra mina bröst. Klart han fick knulla mig hur mycket som helst sen : ) . En underbar älskare ställer man upp på, sen är det ju inte så att jag inte ville ha dessa runda sköna bröst! älskar ju dem mer än något annat. De känns som de gjort mig till en självsäkrare person, och jag får uppmärksamhet. Alla flickor gillar uppmärksamhet. Till er silikontutt hatare, ni vet inte vad ni pratar om och har förmodligen aldrig fått känna på ett par silikonboobs live. Till er tjejer som funderar på att skaffa silikonbröst : Läs på ordentligt om det, läs recensioner om kliniker och gör för helsicke inte brösten utomlands, saker kan gå fel och det ska va lätt att söka hjälp om det blivit fel. Kom ihåg att brösten är din kropp och att det är du som bestämmer över den. I mitt fall var detta ett önskemål från en älskare, men jag tänkte såklart ändå igenom detta beslut noga, innan jag lät någon sätta kniven i mina bröst. Puss på er! Hoppas bilden på mina tuttar gör någon glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *