0

Blondin med naturliga bröst

blondin

Svensk blondin som lever i öppet förhållande

Halkade även jag in till slut på denna härliga porrblogg med massor med silikontuttar . Jag personligen är nöjd med mina naturliga B-kupor, men jag är ung än och är absolut inte främmande för att att förstora brösten till C-kupa vid senare ålder, jag är endast 23 år nu. Man blir lite inspirerad när man läser andras historier om hur plattbröstade de varit innan och att implantat faktiskt stärkt deras självförtroende. Självklart är alla utseendeförbättringar en egoboost, men gäller att inte låta det spåra ur, och framförallt komma ihåg att det är en själv som ska känna sig nöjd med sin kropp, och att man inte gör det för tex en killes skull.

Öppet förhållande fungerar för oss

Jag heter Linda och bor i Stockholm. Jag är i ett förhållande sedan 3 år tillbaka, med en underbart sexig man. Men båda vi är överens om att förhållandetypen som passar oss båda är öppet förhållande. Det innebär att vi bor tillsammans, men det är fritt fram att ha sex med andra. Han knullar andra tjejer, medans jag har sex med både tjejer och killar på annat håll. Ett av mina största fetisher är trekanter med främmande par. Allts åatt jag träffar par med en kille och en tjej, dock måste tjejen vara bi för maximal njtning för mig själv. Jag söker väl inget här på bloggen ,men tänker mig ändå att det finns en del sexintresserade läsare här, så ptjaa varför inte liksom. Jag träffar inte killar från nätet så, men gärna par, mitt krav är såklart ni ska se bra ut och inte vara äldre än 50. Jag är mån om mitt utseende, rakar fittan noga och är renlig av mig, förväntar mig detsamma av er. Förresten, min kille gick väldigt mycket igång på att jag skickade in en annons och nakenbild här, han frågar om vi även får skicka in våra knullbilder här? kanske opassande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *