0

Finare bröst på naturlig väg

naturliga tuttar

Du kan göra brösten snyggare på naturligväg

Naturliga sätt att få större bröst De säger att du ärver storleken på ditt bröst från någon i din familj. Så i själva verket finns det lite du kan göra för att korrigera deras storlek. Medan en tro det beror på din genetiska smink, livsstil och kroppsvikt, träna rätt, hålla sig till en strikt livsstil, äta rätt, massera och förstora tekniker är några av de sätt som en kvinna kan anpassa sig för att ha fylligare, mer par mesiga bröst såväl som en kvinnas. Här är en detalj om samma sak som kan hjälpa: 1) ÖVNING Att träna ofta och på rätt sätt kan hjälpa dig att få större bröst. Tyngdträning, intensiva övningar ansågs dra ihop och slappna av både bröst- och bröstmusklerna i kroppen, vilket ger dig ett mer definierat och skulpterat utseende. Att försöka upprätthålla rätt teknik, följa disciplin och göra det regelbundet kan föra dig närmare uppnå de önskade resultaten. Här är några enkla övningar som du kan träna:

a) Push-ups: inte bara bra för triceps utan hjälper också till att stärka bröstmusklerna under brösten. Inledningsvis kanske du tycker att den här övningen är lite tröttsam, så börja med 2 till 3 uppsättningar om 10 push-ups per dag och öka antalet när din kropp vänjer sig vid övningen.

b) Crunches: Crunches trimmar magefettet och förstärker magmusklerna. När din mage är formad och tonad stärker det dina bröstmuskler och du får dina bröst fylligare.

c) Wall-ups: Wall-ups är särskilt unga kvinnor som tycker att push-ups är tuffa och tröttsamma. Precis som armhävningar måste du skjuta dig mot väggen. Wall ups för att stärka bröstmusklerna, tona bröstet och expandera antalet.

d) Kost för större bröst Diet spelar en viktig roll för att forma kroppen.

Det kräver rätt näring när det gäller bröststorlek. (a) Mjölk: Intaget av mjölk bidrar till tillväxten av bröstvävnad. Komjölk berikas med östrogen, progesteron och prolaktin, som behövs för att producera mjölk hos kvinnor, vilket ökar bröststorleken. b) Gröna bladgrönsaker: inkludera gröna bladgrönsaker i din dagliga kost för större bröst. Dessa grönsaker är också en bra källa till kalcium och järn. (c) Nötter: höga i enomättade fetter, nötter är extremt viktiga för bröstvävnadsbyggande och brösttillväxt. d) Soja: Soja innehåller fytoöstrogener, vilka är hormonerna som är ansvariga för brösttillväxt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *