0

Vill visa er mina silikonbröst

 silikontuttar

Naturliga tuttar eller mina tuttar?

Smaken är som baken när det kommer till tuttar. Har hört killar säga de föredrar naturliga tuttar framför silikonbröst alla dagar i veckan. Men samtidigt har jag inte hört en enda tjej eller kille som inte bara skulle älska min tuttar nu när jag gjort dem klara. Det är silikonimplantat i mina bröst. Jag hade små bröst innan, dessutom var de lite ojämna och det medförde att de bara kändes konstiga. Nu passar BH och bikiniöverdelar bättre än någonsin, de flesta BHar jag köper numera sitter som gjutet för mina pattar. Visst var det dyrt, men samtidigt ändå inte för något som får mig att må så bra som jag gör. Jag skulle gärna visa upp före och efterbild på mina tuttar men har faktiskt inga bilder kvar på mina hemska naturliga, små bröst jag hade innan. Vi pratar om A-kupa innan. Har inget emot små tuttar, men mina var verkligen inte vackra att se på. Så en gamechanger nu med mina silikonbröst som jag kommer behålla i denna storlek. Vill inte ha jättebomber utan naturliga i storlek i förhållande till min kropp, vilket de nu på alla sätt och vis är. Nu längtar jag till sommaren, att få sola topless på stranden för första gången och dra till sig blickar, det låter lockande. Sen vill jag tacka för en cool blogg! var roligt att få skicka in min tuttbild här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *