2

23 årig Stockholmska med silikontuttar

brost

Jag älskar mina snygga tuttar!

En gång i tiden var jag klassens groda, en smal tjej utan varken former, tuttar eller röv. Jag bestämde mig själv för att bli snygg en dag, och börjar själv tycka jag är det nu. Tuttar kan man inte få att växa på naturlig väg eller med träning, så det fick ske på en bröstklinik, och resultatet enligt mig och mina vänner blev bedårande. Man brukar säga att blondiner har roligare än brunetter, men då ska ni veta att blondiner med silikontuttar är dem som har roligast av alla. Jag får så mycket positiv uppmärksamhet sen jag gjorde min bröstoperation. Visst händer det att jag får pikar och fåniga kommentarer, men varje gång jag får det är det från nån avundsjuk mullig bitch! som bara har ett behov att försöka trycka ner. Resten av min kropp har jag tränat fram, tusentals timmar på gymmet och ute i löpspåret. Ser fram emot helger nu, vill gå ut och festa i kort kjol och röja loss på dansgolvet. Har även en kryssning inplanerad. Nu ska jag inte berätta mer om mina festplaner för er, men hoppas alla njuter av att jag vågade skicka in en nakenbild till er att beskåda. Det är tuttarna och även min midja jag är extremt stolt över idag.

Vill man nu få kontakt med mig så finns jag på snapchat. en kommentar här på bloggen funkar annars på www.sexzone.se där heter jag Sexycat666 Självklart ställer jag en läsarfråga till er också. Den som gissar rätt på båda frågor vinner en avsugning hihih (skojar)

Hur lång tror ni jag är? och hur mycket väger jag?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *