0

Mina silikonbröst

mina silikonbröst

Inför en bröstoperation

Råkade hamna på denna blogg om silikonbröst och bröstförstoring av en slump, såg genast att man kan skicka in egna bilder och egna texter så andra bloggläsare kan ta del av. Jag förstår inte riktigt denna tuttblogg måste jag dock säga? Det är en fakta sida om bröstoperationer, bröstlyft och bröstförminskning, samtidigt verkar det vara en typ av porrsida! Udda! men jag gillar faktiskt det, ganska tröttsamt att läsa om bröstoperationer på urgamla tunglästa sidor med fakta från 1988. Eller på olika plastikkirurgers sidor där dem alla påstår sig vara den enda rätta kliniken för ingrepp på dina tuttar. Jag heter Linda är 27 år och 184cm lång. Väger ca 62 kilo och har alltid varit smal och spinkig! Jag trivs med att vara smal och mår bra av det, men det har ju såklart inte varit roligt att under tonåren inte ha några bröst alls, en minimal A-kupa är vad jag haft tills för ca 1 år sen. För mig var bröstimplantat det enda rätta. Det finns många olika typer av bröst . Läs på och ta dig tid, innan du bestämmer dig för vilket du vill ha.

Snygga bröst höjde mitt självförtroende

Har väl aldrig haft det bästa självförtroendet, och att man är planka bidrar verkligen inte till ens självförtroende. Jag har nu genomgått en bröstoperation som jag mer eller mindre längtat till i 6 års tid. Har sparat pengar och läst på ordentligt om ämnet och diskuterat detta mycket med min mamma och mina systrar. Jag har alltid drömt om runda tuttar så man slipper pushup och nu har jag det. Kan inte sluta spegla mig, kan inte sluta ta på mina egna bröst. Jag älskar mina tuttar nu! och det gör att jag älskar hela mig själv så mycket mer. Dessa två runda bollar, har gett mig en egoboost utan dess like. Vågar klä mig i mer utmanande kläder och älskar när killars blickar dras till mina bröst. Är inte orolig för att visa mig naken, ska till och med sola naken på stranden i sommar, eller iaf med brösten bara. Det finns såklart negativa saker med bröstimplantat. Här kommer några jag stött på….

Negativt med bröstimplantat

De negativa sakerna med mina nya tuttar är få, men visst svider dessa saker lite. Det är dyrt, så nu är man skuldsatt några år. Gav totalt 58.000 kr för mina tuttar. Värt varenda krona men ändå det dyraste jag hittils köpt här i livet. Det andra jag inte hade förberett mig på alls var att den kalla vintern i sverige medförde ju att jag frös om tuttarna hela vintern. Implantatet (gelehallon) blir iskallt och man fryser om brösten ordentligt redan vid några minusgrader. Det finns mer negativt… Återhämtningstiden för mig var ganska lång, jag fick stanna hemma från jobbet i två veckors tid, det ömmade ordentligt efter. inte längre dock, nu känns mina tuttar precis som de vore naturliga. Tack för mig! och såklart här har ni en bild på mina tuttar, tycker ni jag lyckades bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *