1

Silikonbröst – allt som finns att veta om dem

silikonbröst

Välja storlek på bröstimplantaten

Bröstförstoring – Silikonimplantat – Gör brösten mindre, kirurgiska tips. Bröstökning är en mycket personlig procedur, och du bör vara den som bestämmer om det hela själv.

Större bröst

Större bröst önskas kvinnor i alla åldrar och är ett tecken på att man tänker på och bryr sig om sitt utseende , självkänsla och kvinnlighet. Visste du att? Den genomsnittliga bröststorleken för en kvinna förändras sex gånger under hela sitt liv? Medan medicinska innovationer har gjort plats för kirurgiska förbättringar kommer de med en hög prislapp och andra utmaningar. År efter år rankas bröstförstoringsoperationer som en av de mest populära kosmetiska operationerna i världen. Detta beror på förmågan att helt förvandla en kvinnas hela kropp, liksom hennes självkänsla. Även om de flesta patienter är nöjda med sina första bröstimplantat, ändrar vissa av dem sin kropp såväl som deras estetiska intressen. Om storleken är huvudfrågan kan det vara enkelt att bli större eller mindre med dina bröstimplantat med ett bröstimplantatbyte. Implantat av fast silikon (dimetylsiloxan) har använts i kosmetisk ansiktsbehandling sedan 50-talet. Till skillnad från vätskefyllda silikonbröstimplantat läcker inte fasta silikonimplantat in i kroppen och har använts under många år i medicinska ingrepp, såsom ledprotes och hjärtventilersättning.

Naturlig look på dina bröst längre…

Liksom alla andra kosmetiska ingrepp är bröstförstoring en investering både nu och 10-20 år på vägen. Din smak kan förändras under den tiden. Medan stora bröst var rabies för fem till femton år sedan, handlar många av de patienter som valde ett mer vällustigt utseende med mindre implantat. Den främsta anledningen till detta? Dagens smak har förändrats till ett mer naturligt utseende jämfört med en som ser ut som arbete har utförts. Mindre implantat är ett utmärkt sätt för patienter att få ett subtilt förbättrat utseende som inte kan särskiljas från naturliga bröst. Eftersom mindre bröst inte har samma vikt som större implantat, har patienterna också nytta av det nedre hänget och kan bibehålla ett naturligt men ändå fast utseende utan att behöva ytterligare operation.

Orsaken till större bröst

Orsak till utbyte av bröstimplantat kan vara. Missnöje med utseendet på dina initiala bröstimplantat är dock bara en av de många anledningarna till att en patient kanske vill ha ett byte av bröstimplantat. Andra ska inkludera:

1. Estetisk förändring med ålder
2. Vill byta från texturerat till mjukt bröstimplantat
3. Vill ändra typ av implantat från saltlösning till silikon
4. Ett problem med dina bröstimplantat, till exempel kapselkontrakt
5. Behov av bröstlyft för att behandla ptos som kan bero på ålder, graviditet och viktökning / förlust Dessutom varar inget bröstimplantat för alltid. Med detta sagt är den gamla regeln att ett bröstimplantat måste bytas varje decennium inte kliniskt signifikant.

Förutsatt att du är nöjd med utseendet på dina bröstimplantat och att du inte upplever några komplikationer som:

1. Svullnad
2. Asymmetri
3. Felposition: (implantatet har tappat ur position antingen under inframammärt veck eller i sidled mot armhålan)
4. Uthållighet av kapseln runt implantatet
5. Implantatbrott Bröstimplantat kan vara 10, 15, 20 år längre. Men om du är missnöjd med dina brösts utseende eller har en potentiell komplikation, är det dags att planera ett utbyteskonsult för bröstimplantat.

Resan till dina ideala bröst bör alltid börja med en personlig konsultation, helst med en certifierad plastikkirurg. Tack vare den ständigt växande framgången finns det många kirurger som gör bröstförstoringsprocedurer i detta land. Att hitta en certifierad styrelse är ett enkelt sätt att separera oss med noggrann utbildning och expertis för att leverera exemplariska resultat. Detta är viktigt när man överväger någon form av revisionskirurgi. Din plastikkirurg kommer att lyssna noga på vad som stör dig om dina bröst under ditt samråd. Det är en bra idé att, om möjligt, lägga till din ursprungliga kirurgiska rapport och information om dina implantat, samt foton av det nya ”utseendet” som du vill uppnå. Din kirurg kommer sedan att utföra en grundlig fysisk undersökning med noggranna mätningar. Att välja implantat i perfekt storlek är en del av konsten, en del av vetenskapen, så jag letar alltid efter den söta fläcken mellan ditt önskade resultat och de fysiska begränsningarna i din anatomi. Oavsett hur stor du kanske vill gå måste bredden på implantatets bas passa in i bröstväggen.

byte av bröstimplantat

Förfarande för byte av bröstimplantat För vissa patienter är utbytet av ett bröstimplantat lika enkelt som att byta från en storlek eller typ av implantat till en annan. Vanligtvis använder jag befintliga snittlinjer för att byta. Det finns dock undantag för vissa patienter:

● Byte av ett större implantat mot ett mindre implantat
● Har ptos utvecklats över tiden
● Initialt var implantatet för stort för att sträcka ut bröstets hud och vävnader.
● Amning under graviditet
● Viktökning / förlustökning
● Klimakteriet: De kan alla orsaka att bröstets hud och vävnader sträcker sig och svider.

Detta kan i sin tur få dina bröstimplantat att röra sig ur sin ursprungliga position. Det perfekta alternativet för detta scenario är att kombinera en bröstlyft med byte av bröstimplantat. Med hissen kan jag flytta din bröstvårta på ett sådant sätt att den är centrerad på bröstet innan du byter ut dina gamla implantat mot nyare. Det slutliga resultatet är ett perkier, yngre bröst. Dessutom tycker många patienter att deras bröstestetik förändras med åldern. Det som såg bra ut vid 20 kanske känns för stort vid 40 eller 50. Ett utbyte av bröstimplantat med bröstlyft är den perfekta proceduren för att ta itu med alla dina bröståldringsproblem på en gång.

Återhämntning efter en bröstoperation

Återhämtningstid efter bröstimplantat kan ibland kännas som de längsta veckorna, särskilt för patienter som länge har drömt om att förbättra deras tillstånd genom implantat. Även när patienter som väljer mindre implantat fortfarande kan förvänta sig att spendera minst tio dagar hemma, tenderar många att återhämta sig snabbare än sina större implantatkamrater. Detta beror främst på implantatets storlek – ett mindre implantat betyder mindre trauma för den omgivande bröstvävnaden. Den reducerade storleken minimerar också sannolikheten för att den omgivande vävnaden kommer att riva under implantatplaceringen, vilket är vanligt när stora implantat sätts in. För patienter efter operation kan dessa viktiga skillnader betyda mindre tid att återhämta sig och mer tid att njuta av sin nya figur. I slutet, Det är viktigt att du väljer rätt bh för att dina bröst ska växa ordentligt. BH-storlek spelar en viktig roll för att kontrollera ditt hängande och göra ditt bröst fast och tonat. Massera är ett annat sätt att få större bröst. Massera brösten minst en gång om dagen. Detta hjälper till att öka blodcirkulationen, vilket leder till ett jämnt flöde av hormoner och ökar bröstets storlek.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *