0

Detta visste du inte om tuttar

fakta om tuttar


Tuttar får alltid killar på bra humör. Därför tycker vi det ska finnas en renodlad blogg för tuttar i alla former och storlekar. Tuttar är lite som bakdelen på en kvinna. De varierar i storlek och utformning. Här gäller också regeln ”smaken är som baken” vad man anser vara ett par snygga bröst. Det finns inga fula bröst. Det är tur att vi alla tycker om olika saker. Vissa blir som galna över ett par stora bröst som är frampushade med rätt BH, medans andra inte alls går igång på det. Vi kommer ha bilder på bröst som passar alla smaker. Vi tar mer än gärna emot era tuttbilder också om ni känner att ni vill visa upp era bröst hos oss. Eller om du vill visa upp flickvännens eller knullkonpisens bröst. Du måste dock alltid ha personens medgivande innan du skickar in tuttbilderna. Vi är också noga med att alla personerna på bilderna som förekommer hos oss är 18+ år fyllda.


Vi försöker främst ha bilder på Svenska tjejer som visar tuttarna, men en del från övriga skandinavien kommer att finnas. Tuttar har väl ändå ingen nationalitet? Vilken typ av tuttar tycker du är snyggast? Stora tuttar? Små tuttar? Tonårstuttar ? Fjortistuttar? C-kupa tuttar? D-kupa tuttar eller kanske ännu större jättetuttar? Finns det läsare här som tycker det är snyggare med hängiga tuttar än fasta runda bröst? Runda tuttar är väl skönhetsideaologin vi ska gilla i samhället , eftersom alla modeller ofta gör bröstlyft och sätter in silikonimplantat för att de ska se runda och fasta ut. Men Vad är vackrast egentligen? Naturliga bröst eller silikonbröst? Vi kommer ha bilder hos oss på båda. Samt tävlingar där du ska gissa om brösten är äkta eller silikon. Välkommen till Sveriges enda, renodlade gratis sida om kvinnors tuttar. Vi kommer ha mängder med gallerier med tuttbilder som alla kommer älska.

Sheyla Hershey

Sheyla Hershey från Brasilien har världens största tuttar . Storleken är 38KKK. Efter 9 bröstoperationer har hon nu slagit värlsrekordet i guiness rekordbok. Mer bilder på hennes otroliga bomber til lbröst hittar du här : Världens största bröst . Om detta verkligen är sexigt eller inte låter jag alla avgöra själv. Jag undrar bara, får hon inte ont i ryggen av att bära runt på dessa enorma meloner?

Visste du att nästan alltid det vänsta bröstet är större än det på högersidan. Väldigt ofta så liten skillnad att det inte syns vid första anblick. Även bröstvårtårna och vilket håll de pekar åt är sällan lika på både höger och vänster bröst. Gör detta med olika storlek på bröst kvinnan till mindre sexigare, eller hennes bröst mindre attraktiva? Nääää… inte så länge inte storlekskillnaden är som på ett äpple och en melon. Antar detta går att jämföra med männens pungkulor.

Kvinnors bröst är det första vi män lägger märke till hos en tjej. Dessa visar undersökningar som gjorts. Nyligen har det också diskuterats mycket och forskning gjorts om att genom att titta på kvinnors bröst, ökar mäns hälsa. En man kan leva 4-5 år längre i genomsnitt om han tittar på mycket tuttar under sitt liv. Du som besökare på denna blogg kommer tacka oss senare i livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *