2

Små Tuttar som gör dig glad?

tuttar

Tuttar är inte allt, men vackra tuttar hör ihop med ens självförtroende och kvinnlighet. Jag har alltid varit den tjejen i vårt tjejgäng med de minsta tuttarna, men jag själv är ganska nöjd. Jag joggar ju en del, så ett par större bröst skulle mest vara problematiskt. Men precis som alla andra som vågar visa nakenbilder på sig själv på nätet söker jag bekräftelse jag med.

Vill gärna ha kommentarer om vad du tycker om mina tuttar. Med mycket kommentarer kommer jag nog vilja visa mer våga bilder på mig själv, mer än på bara tuttarna. Jag heter Stina jag är 22 år och bor i Stockholm, jag tycker detta med att visa upp sig naken på sexbloggar är skitnice! det gör mig våtr och kåt att veta, att det kanske finns killar där ute som onanerar till mina bilder, eller killar som faktiskt vågar ta steget och kontakta mig, i hopp om att kanske få ner mig i säng ; ) Det är inte särskilt svårt att få av mig trosorna vill jag lova. Självklart krävs det lite finess och stil, men jag älskar sex och tackar sällan nej till trevliga killar som vill ligga med mig.

Hur många av er som läser denna bloggen har någongång under sitt liv visat nakenbilder på sig själv på nätet? Ångrade du att du gjorde det? vart visade du bilderna och i vilket syfte? Har du vågat göra det på samma sätt som jag? jag hoppas ju att detta i slutändan ska leda till att jag får kuk i mig från någon trevlig läsare, att jag får kuk i min mun, min fitta och min trånga sköna anal med ; )  Ta kontakt! lämna en kommentar så hörs vi!?

Om jag nu av nån anledning inte skulle duga åt dig, så kanske duger någon av mina väninnor? 

2 kommentarer

  1. Hejdär Stina vill börja med att säga att du har jätte fina tuttar jag tänder mer på små fasta runda bröst en vad jag gör på silikon eller förstora bröst. Missförstå mig inte tycker alla bröst är fina men tänder på de små. Jag ska vara ärlig med dig nu efter som du frågade drog en runk till din bild innan jag skrev. Tyckte du var sjukt sexig och vacker och en fin personlighet verkar du ha också på det lilla som går att utläsa i din text. Btw jag är Kevin 24 år bor i Kristianstad några veckor till sen flyttar jag till västkusten för att börja jobba. Jag är slank väger Max 60kg men inte för att skryta, eller jo jag tänker skryta lite, kuken var 19cm minns inte grovleken och det var för ca 2 år sen jag mätte så vem vet den kanske har blivit större nu men nog om min dick sånna har du säkert sett en hel del. På fritiden har jag nyss skaffat mig en ny hobby jag spelar in musik till färdiga beats men ska så småningom lära mig göra beats också. Jag tyckte du verkade intressant i alla fall så hoppas du känner samma med vänliga hälsningar Kev

    Ps jag gillar också att visa upp min nakna kropp🤣

  2. Hej! Tycker du har supersnygga tuttar!
    😉 Hör gärna av dig så kanske vi kan byta Snap med varandra eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *