3

Kaxiga tuttar

titties 1

Styva bröstvårtor och g-string

Jag har mer eller mindre alltid varit väldigt mån om min kropp. Tränat mycket, dansat och involverat mig i diverse för att hålla kurvorna i form. Det går till en viss gräns, men för att nå perfektion enligt mig behöver man lite hjälp med läpparna samt brösten, nu har ja nått perfekta bröst och den perfekta läpparna enligt mig själv, och de nära och kära jag har kring mig. Jag behöver inte vara stöddig när jag säger att jag ser extremt bra ut, känner mig sexig och märker att jag knappt kan tala med det motsatta könet utan att den försöker lägga in en stöt eller åtminstone en flirt. Vilket såklart också är roligt. Jag är singel så jag har all rätt att bete mig flirtigt och flirta med vem jag vill. Ibland träffar man attraktiva män och flirtar för man faktiskt vill något, men måste erkänna att jag ändå har en liten ”stygg flicka” sida där jag flirtar med män bara för att retas, även om det är en man jag absolut aldrig skulle ligga med eller ens gå på dejt med.

Jag har länge funderat på att använda min kropp som verktyg, alltså ställa upp på helnakna bilder eller tuttbilder i herrtidningar eller på webben. Har bara inte träffat rätt kontakter för detta? Hur gör man? vem pratar man med om man vill tjäna pengar på nakenbilder? Att jobba på en stripclub har slagit mig, vet inte? vad tycker ni? passar mitt utseende för att bli en framgångsrik strippa?

Porrfilm, visst har man gjort lite heminspelad porrfilm med både tjejer och killar genom åren på skoj, men har haft lite funderingar på att ställa upp i porrfilm på riktigt och delvis leva på det? Är det ens möjligt att tjäna pengar på egna porrfilmer idag? Hoppas någon som har rätta kontakterna hör av sig till mig när ni läser detta? Är kåt och pank och därmed öppen för förslag. OBS jag är ingen escort tjej eller prostituerad, så pank blir jag inte.

3 kommentarer

  1. vi funderar väl eller rättare sagt jag funderar på att göra porrfilm i karlstad hemma hos mig du är völkommen! 🙂 <3 göran holm 0736936702 :* <3 whatsapp kanske eller mms video samtal bäst via whatsapp 🙂 <3 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *