2

Selfie på mina tuttar

tutte

Jag älskar tuttar

Jag fick syn på denna sida och kände direkt att jag bara måste få publicera en bild på mina tuttar här på bloggen, verkar som man kan få en del fina komplimanger i form av bloggkommentarer här ? Och vem mår inte bra av komplimanger lixom : ) . D-kupa var det här och är riktigt nöjd, vill varken ha mindre eller större bröst utan dessa bomber har då ingen klagat på. Om vi ändå ska vara intima har jag faktiskt en grej jag skulle kunna klaga på lite, det är när jag står på alla fyra och någon knullar mig hårt bakifrån, då kan tuttarna gunga så hårt att jag får ont av vikten på dem haha, men egentligen ett lyxproblem då jag även älskar att bli knullad bakifrån. Skulle du som läser nu nån gång få knulla mig bakifrån så vet du varför jag lägger ner brösten mot underlaget efter en stund, inte för att du ska tränga in djupare i mig som många verkar tro och lägger i en växel med injucket! vilket såklart blir obehagligt.

2 kommentarer

  1. Du är jättevacker och har fått ett jättesnyggt tillskott: ) All heder och ära till dig samtidigt som jag hoppas på att fler börjar kommentera i den här bloggen. Kram

  2. Heej! 🙂 <3 😛 vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *